GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Edit Content

Ha most kezdted el használni a HappySkin natúrkozmetikumokat, hagyj időt a bőrödnek, hogy megszokja a természetes összetevőket. Mivel minden bőr más és más, egyeseknél kevesebb időbe telik az eredmény, mint másoknál. Az alkalmazkodási időszak bőrtípustól, bőrproblémától és életkortól függ. Néhány változás 1-2 napon belül észrevehető, de az igazán látható, hosszú távú eredményekre 1-2 hónap folyamatos használat után fognak megjelenni. De egy dologban biztos lehetsz, bőröd meg fogja hálálni, hogy váltottál.

Edit Content

Az ipari kozmetikumok sok szintetikus összetevőt tartalmazhatnak, és gyakran tartalmaznak is, amelyek károsak az egészségre. Sokan olyan bőrproblémákkal küzdenek, amelyektől nehéz megszabadulni, részben azért, mert nem megfelelő kozmetikumokat használnak. Termékeink parabén-, fluor-, SLS-, GMO-mentesek, alumíniummentesek, és nem tartalmaznak kőolajszármazékokat vagy elhullott állatokból származó összetevőket.

Edit Content

Egyes termékeink tartalmaznak ilyen összetevőket, ilyen például a méhviasz.

Edit Content

Természetesen nem! Sem mi, sem beszállítóink nem támogatják az állatkísérleteket! Ezt a PETA a Cruelty Free logóval igazolja, amely minden termékünkön megtalálható.

Edit Content

Hiszünk abban, hogy bőröd a legjobbat érdemli, így biztos lehetsz benne, hogy termékeink a legjobb minőségű természetes összetevők felhasználásával készülnek. Hatóanyagainkat a BDIH által jóváhagyott listáról választjuk, gondosan válogatva, hogy fokozzuk egymás hatását. Tehát úgy tűnhet, hogy az összetevők listája nagyon hosszú, de ez azért van, mert a HappySkin termékek nagyon sok hasznos összetevőt tartalmaznak.

Mindig azt szoktam mondani, hogy csak olyan terméket fejlesztünk és olyan termékek kerülnek a forgalomba, amiket a gyermekeimre is rákennék és használják is őket.

Edit Content

Sajnos az illatanyagok könnyen allergiát okozhatnak, ezért szeretnénk, ha minden termékünket használhatnád. Ezzel csökkentjük az egyéni érzékenységek lehetőségét is.